Mindenki Fradi-UTE lázban ég
2013. szeptember 17. írta: Tibi5000

Mindenki Fradi-UTE lázban ég

   Hétvégén tartják meg a Ferencváros-Újpest derbit, ahol mindenképpen nagy izgalmakra számíthatunk. Így természetesen az érdeklődés is hatalmas, sőt, már tízezer jegy gazdára talált, és még csak kedd van. Ha valaki esetleg nem tudná, vagy pillanatnyilag elfelejtette, azoknak mondom, hogy feltétlenül menjenek ki szurkolni, ha tehetik. Aki pedig "lusta" lenne rá, azoknak még mindig itt van a televízió.

   Az FTC elnöke készséggel válaszolt mindenkinek, aki esetleg nem értett valamit a mérkőzéssel kapcsolatban. Azt mondta, idézem: "Az biztos, hogy tízezer felett vagyunk már". 

   Ezekből a statisztikai adatokból nem lenne meglepő, ha egy éves rekord is kijönne. 

   Az OTP Bank Ligában a Ferencváros indított jobban, neki tizenöt pontja van, míg ősi riválisa hat ponttal van lemaradva tőle. 

   Ha Fradi drukker vagy, akkor itt a helyed: Fradista vagy? - kattints!

                                       

   (Fotó: fradi.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr215520821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása