Özil után Luis Suarezt akarja az Arsenal!
2013. szeptember 08. írta: Tibi5000

Özil után Luis Suarezt akarja az Arsenal!

   Egyes lapértesülések szerint Arsene Wenger újabb bombaigazolást akar csinálni, ezúttal a Liverpool egyik gyöngyszemét, Luis Suarezt akarja. Már az is hatalmas igazolásnak számított, amikor leszerződtette a Real Madrid egyik kiváló játékosát, Mesut Özilt. Wenger itt nem áll meg..

   Tőle szokatlan módon bármennyi pénzt oda tudott volna adni a Real Madridnak, Mesut Özil leszerződtetéséért. A végső összeg végül 50 millió euró lett, ennyit fizetett az Arsenal mestere a madridi csapatnak. A csapatnál ugyan most minden jó, a menedzsernek nem sikerült leigazolni egy támadót, Olivier Giroud mellé. Demba Bát próbálták elcsábítani, de ezt a Chelsea megvétózta.

   Egy angol lap szerint viszont a mester egy újabb bombaigazolást hajt végre, igazi sztár érkezik az Emiratesbe. Wenger komolyan gondolkozik azon, leszerződtesse e Luis Suarezt, akiről már többször is írtam, hogy egyelőre nem akarja elhagyni klubját.

   A Vörösök visszautasították az Arsenal 40 millió eurós ajánlatát. Úgy gondolom, lesznek még VÁRATLAN fordulatok..

                                             

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr465500200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása