Egervári szerint jobbak voltak a románok
2013. szeptember 07. írta: Tibi5000

Egervári szerint jobbak voltak a románok

   Miután 3-0-ra kikaptunk egyik ősi ellenfelünktől, a románoktól, Egervári Sándor a következőket mondta: Sajnos nem tudtuk megvalósítani, amire készültünk. A szövetségi kapitány arcán is látható volt a csalódottság, hiszen nem pont erre az eredményre számítottunk. A mérkőzésen kb. 2800 magyar jegy fogyott el.

   "Sajnos nem tudtuk megvalósítani, amire készültünk. Ehhez kellett egy nagyon korai súlyos egyéni hibából kapott gól, de a mérkőzés egészét tekintve megérdemelten nyertek a románok, minden csapatrészben felülmúltak minket."

   "Nem szeretném, ha magyarázkodásnak tűnne, ezért nem is bontanám ki az okokat ilyen hamar a meccs után. De túl azon, hogy ilyen hangulatban sokan még nem léptek pályára, az első gól lélektanilag nagyon mélyre taszított minket, mélyebbre, mint amilyenre kellett volna. Guzmicsot nem mondhatnám rutintalannak, még ha nincs is sok válogatott meccse. Korcsmár Zsolt cseréjére a játék lefolyása miatt volt szükség, hogy egy szervezőt tudjunk behozni a helyére, ezért érkezett Hajnal. Vargának sérülés miatt kellett lejönnie" – mondta a kapitány.

                                       

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr465499076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása