A Goldenblogról őszintén
2013. szeptember 05. írta: Tibi5000

A Goldenblogról őszintén

   Minden nagyobb blogot, esetleg amatőr honlapot érint a következő díj, a Goldenblog. Minden ember álma, akinek van egy honlapja, hogy elnyerje ezt a dicső kitüntetést. És most nem is igazán a főnyereményen van a hangsúly, hanem az érzésen, amikor kimondjuk: "Első lettem!".

    Ha valaki nem tudná, a Goldenblog az egyik legismertebb díj, amit honlap kaphat. Nézhetjük úgy is, hogy a blogosok Oscar-díja. Ugyan 2013-ban nem neveztem az oldalt, de jövő évre mindenképpen számítok rátok, hogy akkor is boldogan fogom megnézni a laplátogatottsági statisztikákat. 

   Az egyik legnépszerűbb sporthonlap ez, amit szerencsére a Googe Analytics is boldogan kimutat. Ha egyébként bővebb információk érdekelnének a díjjal kapcsolatban, az alábbi linkekkel tájékozódhatsz az információkban: http://goldenblog.hu/, illetve a https://www.facebook.com/Goldenblog?ref=ts&fref=ts linken.

   A HVG.hu egyik legnagyobb fogása ez, hiszen mégiscsak nem a semmiért csináljuk ezt az egészet. Természetesen Én sem a negatív kritikákért körmölök folyamatosan, de szerencsém van, mert abból még kevés ért. A játékkal kapcsolatban, amit az oldal egyéves jubileumára készítettem, meglett az első. Pontos információkat nem akarok megadni, de az érintettel már felvettem a kapcsolatot.

   Köszönöm szépen a hűséges olvasást, irány a 2014-es Goldenblog, és a csillagos ég! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr535497112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása