Ribéry is hajt az Aranylabdára
2013. augusztus 28. írta: Tibi5000

Ribéry is hajt az Aranylabdára

   Didier Deschamps, aki a francia válogatott szövetségi kapitánya, úgy véli, ebben az évben nem Messinek vagy Ronaldónak kellene odaadni a díjat, hanem ennek a francia csillagnak, Franck Ribérynek. A játékos hatalmas szerepet vállalt a Bayern München előző szezonjában, és a kapitány biztos benne, Ő megérdemelné az Aranylabdát. 

   A helyzetet az a negatív tény is erősíti, hogy legutoljára csak 1998-ban kapott francia Aranylabdát, akkor Zinedine Zidane volt a szerencsés. Ez persze csak statisztika, nem jelent semmit, de ki tudja Ribéry, és a francia szövetségi kapitány fejében, most milyen gondolatok járkálnak?

   Szóval mint azt mondtam, nagy szerepet vállalt a bajor csapatnál, talán az együttes legfontosabb játékosa is Ő volt. Az együttessel a bajnokság megnyerése mellett olyan kupákat is sikerült elhódítaniuk, mint a német kupát, és a Bajnokok Ligáját. Didier Deschamps tehát mindenképpen ezt a játékost javasolja Aranylabdára.

   Úgy gondolom, Ribéry megérdemli az Aranylabdát. A teljesítménye, a megnyert címek… ki, ha nem ő? – mondta a korábbi Juventus-középpályás az RMC-nek. – Olyan játékos, akinek kijárna az olyasfajta elismerés, mint Ronaldónak vagy Messinek.

   

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr675481566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása