Elhunyt a Honvéd játékosa!
2013. augusztus 27. írta: Tibi5000

Elhunyt a Honvéd játékosa!

   Tragikus hirtelenséggel hunyt el a 26 éves Kovács Zoltán, aki a Honvéd, illetve a Győri ETO egykori játékosa is volt. A halál okát még nem tudni.

   honvedfc.hu számolt be a szomorú hírről. A játékos a Budapest Honvédnél nevelkedett, aki a 2005/2006-os szezonban csillogtatta meg tehetségét a kispestieknél. Ezután átigazolt a Győrhöz, majd ezt követte még a REAC, a Nyíregyháza, és a Vecsés. Ha ez még nem lenne elég, a korosztályos válogatotthoz is meghívót kapott.

   Hatvanöt élvonalbeli mérkőzésen kétszer talált be a kapuba Kovács, aki egyébként 30-szoros korosztályos labdarúgó is volt.

   A hírek szerint a labdarúgót augusztus 30.-án, három nap múlva kísérik utolsó útjára, a Kispesti Temetőben 10:30-kor. Mint már mondtam, a hogy mi okozta a 26 éves futballista halálát, még nem tudni. R.I.P.!

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr835480899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása