Két hónap pihenő Alcantaranak!
2013. augusztus 26. írta: Tibi5000

Két hónap pihenő Alcantaranak!

   A Bayern München új igazolása, Thiago Alcantara akár két hónapra is kidőlhet, olyan csúnya sérülést szedett össze. A sztárjátékost nyáron igazolta a bajor csapat.

   Kb. két hónapig kell pihennie a csapat új játékosának, miután egy ronda bokasérülést szenvedett a Nürnberg elleni Bundesliga mérkőzésen, hétvégén. A játékos saját Twitter oldalán osztotta meg a hírt. 

   A csapat orvosai részletesen megvizsgálták a játékost, és arra jutottak, Thiagonak már hétfőn kés alá kell feküdnie. Így természetesen nem vesz részt a pénteki Európai Szuperkupa-mérkőzésen, ahol a Chelsea együttese ellen lépnek pályára. 

   A Bayern Münchennek össze kell szednie magát a mérkőzésen, mert nemcsak Thiago nem vesz részt a találkozón, a németek kapusa, Manuel Neures is kihagyja a találkozót, sőt, még Franck Ribéry sem fog játszani. 

   A német csapat 25 millió eurót fizetett a játékosért, a katalán klubnak, a Barcelonának. 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr835477827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása