Beszólt a Barca edzője
2013. augusztus 24. írta: Tibi5000

Beszólt a Barca edzője

   A Barcelona újdonsült edzője, Geraldo Martino csúnyán beszélt a Real Madrid együttesének. A kiváltó ok Gareth Bale volt. Ugyan kis más? Szerinte a csapat tiszteletlenséget követ el azokkal, akik gazdasági válságban szenvednek. Miért? Mert Bale igazolásáért 100 milliót fognak fizetni, a Tottenhamnek. A játékos bemutatását valószínűleg a Santiago Bernabeuban fogják tartani hamarosan..

   A Málaga elleni bajnoki mérkőzés sajtótájékoztatón beszélt a Barcelona edzője, Geraldo Martino ősi ellenségükről/riválisukról, aki azt is megemlítette, pofátlanság tartja az új igazolást. A Real szurkolótábora már nagyon várja az új játékos érkezését. 

   - Bale nagyszerű játékos, de az említett összeg szerintem komoly tiszteletlenségről tanúskodik azok iránt, akik a gazdasági válság miatt szenvednek - mondta a katalánok trénere.

   Már a pódium is megvan a stadionban, amin majd a walesi játékos fog integetni. :D

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr255475027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása