Sztrájkolnak a szurkolók, a Loki közleményt adott ki
2013. augusztus 23. írta: Tibi5000

Sztrájkolnak a szurkolók, a Loki közleményt adott ki

   A DVSC szurkolói jelezték, nem kívánnak megjelenni a Ferencváros ellen megrendezett, NB1-es mérkőzésen. Emellett felszólították a klub vezetőit, valljanak színt a szurkolói regisztráció ügyében. A Loki most egy közleményt adott ki. 

   A szervezett csoportok szintén tettek egy közleményt, melyben elmondják, nem fognak megjelenni a mérkőzésen, szurkolni kedvenc csapatuknak, valamint foglaljanak álláspontot szurkolói regisztráció ellen, vagy mellett. 

   A  dvsc.hu oldalon jelent meg a sajtóközlemény: 

   

"A szurkolói regisztráció Európa számos országában alkalmazott és elfogadott gyakorlat. Magyarországon, a Sporttörvény és a MLSZ előírásai alapján, 2013. július 1-től kötelező a kiemelt kockázatú mérkőzéseken a névre szóló jegyértékesítés. Klubunk, hogy teljesítse a bajnokságban való részvétel feltételeit, a nevezés benyújtásával kötelezettséget vállalt arra, hogy elfogadja és betartja mind a Sporttörvényt, mind pedig a MLSZ valamennyi döntését és szabályzatát. A labdarúgó szövetség felé mindent megteszünk azért, hogy szurkolóink világos és megfelelő garanciákat hordozó szabályok mentén látogathassák a meccseket, azonban a törvényi és a szabályzati előírásokat kivétel nélkül betartjuk, és be fogjuk tartani.

Garantáljuk ugyanakkor szurkolóinknak, hogy a regisztrációval járó adatkezelés kizárólag a vonatkozó jogszabályok és az adatvédelmi biztostól kért tájékoztatás alapján folyik.

A vasárnapi bajnokira a nagy rivális FTC csapatát 800 szurkoló fogja elkísérni és buzdítani Debrecenben. A Lokinak is szüksége van rá, hogy szurkolói minél nagyobb számban jöjjenek ki a 16.30-kor kezdődő mérkőzésre és buzdítsák, hajtsák a csapatot a rangadón.

DVSC vezetősége" 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr195472282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása