A kazah csoda!
2013. augusztus 20. írta: Tibi5000

A kazah csoda!

   Mindenkit meglepetésként ért az egyik, Bajnokok Ligája mérkőzés, melyet a Shakhtyor Karagandy és a skót Celtic játszotta. A mérkőzés jól indult, izgalmakkal telve, de látszott, a Celtic van a csúcsponton. Ez talán a meccs végéig úgy is maradt, de a gólokat nem a skót csapat lőtte.

   A 12. percben történt az első gól, melyet a kazah csapat rúgott. Ekkor még úgy gondoltuk, a kis csapat szerencséje, de nem sokkal később rájöttünk, hogy ez egyáltalán nem így van. 

   A 77. percben történt a második gól, melyet Khizhnichenko rúgott. A végeredmény tehát ez lett, így féllábbal a csoportkörben van a csapat. Tudom, hogy ez csak az első kör, de amit ma mutattak, abból könnyen leszűrhető, hogy ez nem csak egy ártatlan kazah együttes.

   Még abból a tudatból sem tudtunk felébredni, hogy kikapott a Celtic, és nyert a Shakhtyor, de erre még jön egy lapáttal, amit úgy hívnak: statisztika. A kazah csapat mindössze 35%-ban birtokolta a labdát, a kapura lövésük sincsen túl sok, úgyhogy tényleg csoda, hogy nyertek.

   A mérkőzés összefoglalója: http://www.dailymotion.com/video/x13e1sc_%CF%83%CE%B1%CF%87%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BA-ourmatch-net_lifestyle

   A két csapat most találkozott először. (Micsoda meglepetés..)

   

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr965468571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása