Luis Suarez jövője
2013. augusztus 07. írta: Tibi5000

Luis Suarez jövője

   Steven Gerard szó szerint ki van akadva, hogy csapattársa, Luis Suarez az Arsenal csapatát fogja erősíteni. Ugyanakkor hozzátette, azt még megértené, ha a Real Madridba, vagy az uruguayi Barcelonába szerződne, de ezt "nem bírja" felfogni. 

   Az átigazolások slágertémája nem meglepő módon, Suarez. 

   Már több ajánlatot is tett az Arsenal, a játékosra, a csapatkapitány szerint viszont nem a londoniakhoz kéne szerződnie, sőt, nem is igazán kéne elhagynia a csapatot.

   – Egyértelmű, hogy mindennél jobb lenne a Liverpoollal a Bajnokok Ligájában játszani. Ugyanakkor teljesen megérteném, ha eligazolna Barcelonába vagy Madridba, hogy a legrangosabb sorozatban szerepelhessen. Dél-amerikai, így biztosan jól érezné magát Spanyolországban, ráadásul két nagyon erős csapatról beszélünk. Ha a helyében lennék, megvárnám, míg a két klub egyike hív, hiszen meggyőződésem, hogy a tudása megvan ahhoz, hogy ott játsszon. Nem hiszem, hogy az Arsenal előrelépés lenne neki, hiszen az Ágyúsok a BL-selejtezőért küzdenek mostanában a Tottenham-mel. Nyilván tisztelem az Arsenalt, hiszen nagy klub, amelyet egy fantasztikus menedzser irányít, de úgy vélem, ugyanolyan esélyekkel indulnak akárhol, mint mi –fogalmazott a középpályás.

   Ahhoz, hogy a közvetlen élvonalhoz, feltudjon zárkózni a pool, először is kéne néhány jó igazolás, de a többit majd meghozza a sors..

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr855450268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása