Rooney menni akar?
2013. augusztus 06. írta: Tibi5000

Rooney menni akar?

   A hírek szerint már a Manchester United menedzserével, David Moyse-al is beszélt a legendás játékos, hogy távozni akar, jelenlegi csapatától. A bejelentést először írásban jelezte. 

   Azt tudjuk, hogy Rooney és a jelenlegi menedzser nem éppen puszipajtások, és természetesen a szigetországi sajtó most előszeretettel ír, a hetek-hónapok óta tartó bonyodalmakról. Mióta Sir Alex Ferguson távozott, Wayne sem találja a helyét a csapatánál, most pedig, először írásban, majd saját maga jelentette ki a hírt. 

   Több csapattal is próbálták "összehozni", de hivatalosan csak a rivális, Chelsea érdeklődött iránta, bár a pletykák szerint már két ajánlatot is megtettek a kékek, de mindkettőt elutasították. Meddig fog elmenni még Mourinho, Rooney megszerzésére? Vagy a másik kérdés: Felkészültél arra, hogy Wayne Rooneyt egyszer kék-fehér szerelésben lásd, egy Chelsea edzésen? No mindegy, de nekem mindig MU játékos lesz..

   A játékos már az edzőváltás előtt is említette, hogy lehet, távozni fog, de most lett teljesen biztos a dolgában. Reméljük, nem dönt elhamarkodottan..

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr35448365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása