Juan Mata tagadja, hogy menne
2013. augusztus 06. írta: Tibi5000

Juan Mata tagadja, hogy menne

   A spanyol játékos, Juan Mata cáfolja azokat a híreket, miszerint a Chelsea csapatából, visszatérne otthonába. Hogy miért állították ezt róla, Ő sem tudja. „Nyugodt vagyok a jövőmet firtató pletykákkal kapcsolatban. Beszéltem a klubvezetőkkel és az edzővel is, és mindenki azt mondta, hogy fontos vagyok a csapat számára, ezt pedig jó hallani. Nagyszerű érzés, hiszen mindenki fontosnak akarja magát érezni” – mondta Mata.

   Az új idényt már nagyon várja a játékos, aki a Konföderációs Kupa miatt ugyan nem sokat találkozott, az angol klub új edzőjével, José Mourinhóval, de nincs kétségbeesve. „Már alig várjuk, hogy elkezdődjön a szezonunk vele, és nagyon izgatottak vagyunk – mondta Mourinhóval kapcsolatban a spanyol játékos. – José nagyszerű munkát végzett itt pár évvel ezelőtt, és azt gondolom, képesek lehetünk megismételni az akkori sikereket.”

   Nem először ül le a Chelsea kispadjára, a portugál tréner, nagy sikereket is ért el a klubbal: kétszer szerzett bajnoki címet, FA-Kupát, kettő Ligakupa címet, sőt, angol Szuperkupát is. Ezt a többi csapatával már nem tudta megismételni, a Portónál és az Internél sem volt olyan sikeres, mint akkoriban. 

   Juan Mata a pletykák végett, kihasználta az alkalmat, hogy elmondja, keményen edzeti őket a tréner, de a játékos szerint ez csak hasznukra válik, a Hull City elleni nyitómeccsen. 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr375447658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása