Feladja a küzdelmet a MU
2013. augusztus 06. írta: Tibi5000

Feladja a küzdelmet a MU

   Nagyon szerették volna megszerezni, a Barcelona saját nevelésű játékosát, Cesc Fabregast, ám a kataláni klub többször is kijelentette, nem adják. Ezt Andoni Zubizaretta jelentette be, a Barca sportigazgatója. Végre-valahára ezt az angol csapat is elfogadja, és "feladják" a küzdelmet, a játékos megszerzéséért. 

   Júliusban tették meg az első, második, és harmadik ajánlatukat. Az elsőnél 30 millió eurót ajánlottak, másodiknál 35-öt, végül pedig 40-et, de a spanyol klub még erre is nemet tudott mondani. 

   „Fabregas nem eladó, komolyan számolunk vele a következő szezonban, örülünk, hogy velünk van – nyilatkozta Zubizarreta az El Mundo Deportivónak. – Idővel a Manchester United részéről is belátták, semmi pénzért nem szándékozunk megválni Európa- és világbajnok játékosunktól.”

   Mostanában nagyon sokszor halljuk a Manchester United nevét, legfőképpen átigazolások végett. David Moyesnak eddig még nem sok átigazolása sikerült, de a Real Madridnál futballozó Luka Modricról még nem mondtak le. Kíváncsian várjuk, az sikerülni fog e?

   

   (Fabregas nem eladó!)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr295447175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása