Ronaldo hosszabbít
2013. augusztus 05. írta: Tibi5000

Ronaldo hosszabbít

   2018-ig meghosszabbítja szerződését Cristiano Ronaldo, a spanyol bajnokság egyik TOP csapatával, a Real Madriddal. Már beszámoltam arról, hogy a játékos után korábbi klubja, a Manchester United is érdeklődik iránta, és tűkön ülve várják a 2015-öt, amikor Ronaldónak lejárt volna a szerződése. Ezt még megtoldották, így, ha betartja a szerződést, 2018-ig lesz a csapat játékosa. Azzal is büszkélkedhet, hogy így többet keres mint Lionel Messi, aki a Barcelonában "tevékenykedik". Ő 16-ot, riválisa egy millió euróval többet keres.. 

   Szóval, a Marca értesülése szerint, CR7 jelenlegi csapatánál, a Real Madriddal marad, 2018-ig. A lap szerint ezt már egy hónappal ezelőtt lezsírozták szóban, szóval nem értem miért kellett etetni a MU-t. 

   Így a spanyol bajnokság legtöbbet kereső játékosává nőtte ki magát Ronaldo, még a törpelegenda, Lionel Messit is megelőzte, bár a mutató "csak", egy millió euróval mutat kevesebbet Ronaldónál. A 17 millió euró, forint átszámításban, kb. 5.1 milliárd forint. 

   Ha pedig ki akarják vásárolni a játékost, amit esetleg a Manchester United is megtehet, egy milliárd eurót kell fizetniük. Elég borsos ár, de az angol csapat szerint, "Ronaldóért mindent"..

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr235446763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása