Papák a partvonalon - filmbemutatás
2013. augusztus 05. írta: Tibi5000

Papák a partvonalon - filmbemutatás

   A Papák a partvonalon egy könnyed vígjáték, mely egy gyerek focicsapat új edzőjéről szól, és annak apjáról, aki pont a rivális csapatot képviseli. Ha egy nagyon vidám alkotásra vágysz, akkor ez a film tetszeni fog neked, ha pedig ráadásul sportrajongó vagy, neked készítették a filmet. 

   Will Ferell, A Keresztapából is ismert, Robert Duvall, és Kate Walsh játsszák a főbb szerepeket. A 91 perces sportfilm költségvetése nem volt kevés, sőt, nagyon drága is volt, becsült adatok szerint 45 millió dollárt költöttek rá. A bevétel végül meghaladta ezt az összeget, 56 millió dollárt nyertek vele. Először féltem, hogy a költségvetés összegét úgy sem tudják meghaladni a bevételben, de mondhatjuk, ez egy sikerfilm lett, és végül nem az én feltételezésem igazolódott be. 

   A rendező Jesse Dylan, aki az Amerikai Pite egyik részét is rendezte, valamint a Fűre tépni szabad című alkotás van még a neve mellett. Az IMDb olvasói pedig, kicsit leértékelték, 5.4-es értékelést kapott 22 462 felhasználó értékelése alapján. 

   Will Ferrell in Papák a partvonalon

   Papák a partvonalon (2005) Poster

   Ezzel pedig szólnék, hogy ez volt az utolsó sportfilm bemutatás az oldalon. Remélem tetszett, valamint próbálom pótolni a rovatot, és egy újjal felfrissíteni az oldalt. Az F1 csapatok bemutatásának is hamarosan vége lesz, azt még nem tudom, mivel pótolom. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr895446025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása