Könnyedén nyert a Videoton
2013. augusztus 04. írta: Tibi5000

Könnyedén nyert a Videoton

   Nem volt nagy akadály a székesfehérvári csapatnak, a Ferencváros. Úgy gondoltuk, nagyon izgalmas és szoros meccs lesz, hiszen két, bajnokesélyes csak össze, de ez végül nem így lett. A Videoton, játszi könnyedséggel nyert a zöld-fehérek ellen, a mérkőzés vége 0-2 lett. 

   Nikolics nagyon kitett magáért, mindkét gólt Ő szerezte, az egyiket büntetőből, ami egyesek szerint vitatható volt, a másikat pedig Mark Otten gólpasszából. A Nemzeti Sport készített egy összeállítást is, ami szerintem nagyon érdekes, mert a székesfehérváriaktól 8 játékos is átment, vagy kölcsönbe szerződött a Fradihoz, ez viszont fordítva csak kettő. A Fradi, úgy tűnik nem adja a játékosait, ráadásul nem egy riválisnak. 

   

   A 7., és a 76. percben szerezte Nemanja Nikolics a gólokat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr705445034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása