Conte nem elégedett
2013. augusztus 04. írta: Tibi5000

Conte nem elégedett

   A Juventus vezetőedzője, Antonio Conte nincs megelégedve csapatával, úgy gondolja, a hozzáálláson kellene javítani, a csapatán. Annyit tett hozzá, hogy a játékosok legalább most elgondolkodnak azon, hogy ha nincsenek ott agyilag a mérkőzésen, és nincs hozzáállásuk, kikapnak még az amerikaiaktól is. 

   A Los Angeles Galaxy, David Beckham korábbi klubja volt az ébresztő, a csapat számára, kisebb megalázásban volt részük a Juventus játékosainak, hiszen kikaptak 3-1-re, amire egyáltalán nem lehetnek büszkék. Amúgy sem, de ha az Inter ellen játszottak volna, még nem is lenne akkora szégyenfolt, az a 3-1, de így..

   – Éhesebbnek kell lennünk. Ma nem voltunk azok, csak, ha megnézzük a gólokat, akkor is láthatjuk, sokkal jobban kell koncentrálnunk, és a hozzáállásunkon is javítanunk kell. Nem érezhetjük jól magunkat, mivel azt mondták, jók vagyunk, de ezt a pályán is bizonyítanunk kellene. Pozitív oldala is van ugyanakkor a gyenge teljesítményünknek, ez meghozta számunkra az ébresztőt – mondta a vezetőedző.

   Robbie Keane, a Galaxy játékosa lett az amerikaiak "hőse", aki egy gólpassza mellett be is talált az ellenfél, azaz a Juventus hálójába. Nem rossz teljesítmény, mellesleg pedig, reméljük egy remek példa volt ez a csapatnak, hogy mindenhez pozitívan kell hozzáállni, még a vereséghez is. (Ezt őrizzétek meg, sosem fogok ennél okosabbat mondani!) :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr835445114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása