F1 csapatok - Caterham F1 Team
2013. július 31. írta: Tibi5000

F1 csapatok - Caterham F1 Team

   2010-ben mutatkozott be a csapat, Lotus Racing néven. A csapatnak egy pont jelentené a nagy áttörést, ugyanis még nem szereztek pontot a Formula-1 történetében. Ettől függetlenül voltak már közel hozzá, például amikor 2012-ben Heikki Kovalainen, a Spanyol nagydíjon a 13. helyet autózta meg.

   Úgy gondolom, a jelenlegi pilótáikkal nem is állnak közel ahhoz, hogy pontot szerezzenek, de persze bármi megtörténhet. Nem is arról van szó, hogy nem szeretem a Caterhamet, vagy nem szeretem a két pilótát, de Kovalainen leváltása után, még nagyobb távolság az az egy pont. De ez csak az én véleményem..

   A csapat indulása óta versenyzett már itt Jamo Trulli, Karun Chandhok, Vitalji Petrov, Heikki Kovalainen, és a jelenlegi pilóták: Charles Pic, és Giedo van der Garde.

(A csapat 2010-es, akkor még Lotus Racingként futó logója)

   Azóta már 64 versenyen szerepeltek, és a csapattól kiindulva, remek eredményeket érnek el. Persze, ha Alonsó olyan időket menne mint Charles Pic, nem hiszem, hogy megdicsérnék.

   Következő: Sauber Motorsport

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr425436049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása