Második lett csoportjában Benedek Tibor csapata!
2013. július 26. írta: Tibi5000

Második lett csoportjában Benedek Tibor csapata!

   Magyarország, a 15. FINA vizes vb-n a C csoportba került, melyben egy remek második helyet sikerült elfoglalni. Benedek Tibor megvan elégedve a csapatával, hiszen továbbjutottunk a negyeddöntőbe, ahol Kazahsztán lesz az ellenfél. 

   „Várható volt, hogy nehéz meccs lesz. Az ausztrálok sok úszásos, furcsa vízilabdája ellen nem könnyű játszani, sosem volt az. Hellyel közzel megoldottuk, és bár a távoli gólok száma kicsit sok volt, de összességében most is azt tudom mondani, hogy jól haladunk előre” – értékelt Benedek Tibor, a válogatott honlapján, a vlv.hu oldalon.

   A mai mérkőzésen ikszelt Magyarország és Ausztrália, az izgalmas mérkőzésből 9-9-et tudtak kihozni. Elmondhatjuk, az utolsó pillanatig izgulhattunk a magyar csapatnak. 

   1. negyed

   A magyar csapat szövetségi kapitánya, azaz Benedek Tibor egy váratlan csavart is beletett a kezdő hatba, ugyanis Nagy Viktor helyett, Decker Attilát állította be a kapuba. Már az első percekbe bemutatta Decker a tudományát, kettőször akkorát védett a kapuban, hogy minden kapus megirigyelte. Sokáig nem esett gól a mérkőzésen, aztán a magyar csapat megtörte a jeget, Hárai Balázs dobott óriásit. Végül az első negyedben 3-3 lett a végeredmény, ami kezdésként nem is rossz. 

   2. negyed

   Ausztrália most is bekeményített, a 2. negyed kezdetére már másodjára vezetett. Ismét Hárai Balázs góljával nagy nehezen sikerült egyenlítenünk, de az Ausztrálok egyébként is hátrányban voltak. Szóval aggódnunk kellett, a mérkőzés akkora periódusát uralta az Ausztrál csapat. Éppen, hogy csak sikerült döntetlent hozni a 2. negyedben, tehát: 4-4.

   3. negyed

   A 3. negyed eleje sem volt egy leányálom, pont úgy indult, ahogy a második: rosszul.. Az Ausztrálok ismét elcsípték a labdát, ahogy az összes negyedben is. Ráadásul nagyon hamar gólt is tudtak szerezni, a mi legnagyobb sajnálatunkra. Benedek Tibor nem tudta tétlenül nézni a történteket, ezért időt kért. Ezután a csapatnak sikerült betalálni, a gólt Vámos dobta. Ezután már a védekezéssel sem voltak problémák, Decker Attilára pedig továbbra is egy szavunk sem lehet. Richard Campbell azonban ismét keresztbe tett nekünk, a 3. negyed vége 7:7-el zárult. 

   4. negyed

   Jól indítottunk, azon kívül, hogy a labdát Ausztráliának sikerült megszereznie, de az első támadást már mi kezdeményeztük, ahol be is találtunk. Ezután kaptunk egy kiállítást, miközben, Richard Campbell megszerezte a labdát, és könnyed módon megette azt. Sajnos nem ez történt, betalált, így ezzel 8-8 volt az állás, de még ezzel sem volt vége. Még mindkét oldal dobott egy gólt, amikor már csak 18 mp maradt hátra. Ebből még megpróbáltunk kialakítani egy helyzetet, de gól most sem lett belőle. Maradt a 9-9, ami tehát a végeredmény is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr475428095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.27. 09:43:42

legalább van valaki aki elégedett velük...

Ezres Klub 2013.07.27. 09:45:57

Kedves Blogíró,
bántja a szememet a sok helyesírási hiba.

Falkbeer_ellencsel (törölt) 2013.07.27. 12:07:39

"...hiszen továbbjutottunk a negyeddöntőbe, ahol Kazahsztán lesz az ellenfél."

Nyolcaddöntő lesz az.

Falkbeer_ellencsel (törölt) 2013.07.27. 12:10:17

Ja, meg mindenki tovább jutott az összes csoportból, a csoport helyezések csak annyiról döntöttek, hogy ki melyik ágra kerül :)

fefe79 2013.07.27. 14:32:01

Csak a cím alatt javítsd át a "megvan elégedve"-t "meg van elégedve"-re, pls, mert azt úgy kell írni. Köszi!
süti beállítások módosítása