A várva-várt magyar nagydíj!
2013. július 26. írta: Tibi5000

A várva-várt magyar nagydíj!

   Amit az egész szezon óta várunk, most eljön. Nálunk rendezik meg a 2013-as F1 10. futamát, ami azt jelenti, a versenynek most tartanak a felénél, tehát még ugyanennyit izgulhatunk kedvenceinkért, mint az elmúlt tíz versenyen. 

   Tegnap még csendes volt a Hungaroring, ma viszont már gőzerővel dübörög a magyar nagydíj előkészülete, mindenki a versenyre vár. 2004-ben Michael Schumacher 1 perc 19 másodperccel megdöntötte a pálya eddigi leggyorsabb körét. 

   Ez a 28. futam lesz a magyar nagydíj történetében, kíváncsiak vagyunk, lesz e még 28? :) A táv 306 km lesz, egy kör pedig 4, 381 km. De térjünk kicsit át az első szabadedzésre, melyet 10:00 körül kezdtek el. A levegő 29 fokos volt, míg az aszfalt hőmérséklete 42 fokot mutatott.

   Max Chilton helyett Rodolfo Gonzalez tesztpilóta vezetett az első szabadedzésen. Mivel a harmadik edzést szombaton tartják, így csak a kettő edzés végeredményét tudjuk. Mindkettőn Sebastian Vettel remekelt, nem lenne meglepetés, ha az időmérőn is ilyen jó eredményt tudna felmutatni. (A versenyről még nem merek tippeket megosztani).

   10:55 - Harmadik szabadedzés (M1, szombat)

   13:30 - Időmérő edzés (M1, szombat)

   13:15 - Futam (M1, vasárnap)

 

     

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr355427503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása