Giggs, a játékos-edző
2013. július 05. írta: Tibi5000

Giggs, a játékos-edző

   Mostantól Ryan Giggs nem csak a pályán, a kispadon is segíti a MU új menedzserét, David Moyest. Ami pedig a legérdekesebb, egyszerre játékos és edző. Ellenben Phil Neville csak trénerként tevékenykedik a csapatnál. 

   Utolsó szezonját tölti le a Manchester United egyik legjobbja, Ryan Giggs. Ám ezt az idényt már nem csak játékosként, hanem edzőként is lefogja tölteni, no persze az igazi menedzser még mindig David Moyes. Úgymond David keze alá dolgozik mostantól. Így az is elérhetővé vált neki, hogyha visszavonul a profi labdarúgástól, még a kispadon tevékenykedhet. 

   Hatalmas megtiszteltetés, hogy játékos-edző lehetek a klubnál. Remélem, hogy át tudok majd adni a tapasztalatomból valamit játékosként és a Manchester United családjának régi tagjaként. Nem titok, hogy már a további képzés ügyén dolgozom, és mindezt az első lépcsőfoknak tekintem a jövőbeli edzői karrieremben. Nagyon várom már, hogy Daviddel és a stáb többi tagjával dolgozhassam – mondta Giggs a klubhonlapon.

   Eközben nemcsak Giggs segíti az edző elhelyezkedését, Phil Neville, a korábbi MU-s legenda is a szakmai stáb tagja lett. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr675392532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása