Hiányzik neki a United
2013. július 04. írta: Tibi5000

Hiányzik neki a United

   A portugál Cristiano Ronaldo elmondta, nagyon hiányzik neki korábbi klubja, a Manchester United, ahol ugyan már nem dolgozhat együtt Sir Alex Fergusonnal, de könnyen meglehet, pályafutása utolsó éveibe visszatér az Old Traffordra. Ezt azért mondom így, hogy pályafutása vége felé, mert kijelentette, ha vissza is tér szeretett klubjához, az még nem most lesz. 

   Emlékeztek még arra, amikor 2009-ben világrekordnak számító 80 millió angol fontért a Real Madrid leszerződtette  ezt a portugál zsenit, Cristiano Ronaldót? Én kristálytisztán. Ezt mondta a labdazsonglőr:

   "Valóban, nagyon hiányzik az angol futball, hiszen pályafutásom néhány jó évét a Manchester Unitedben töltöttem. A klub most is nagyon hiányzik. De jelenleg Spanyolországban élek, élvezem a játékot, és fogalmam sincs, mit hoz a jövő. Az biztos, hogy nagyon boldog vagyok jelenleg a spanyol bajnokságban."

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr115391376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása