Götze bemutatkozott a bajoroknál
2013. július 02. írta: Tibi5000

Götze bemutatkozott a bajoroknál

   Hivatalosan bemutatta a Bayern München új szerzeményét, Mario Götzét. A kiváló játékos szerint jó döntést hozott azzal, hogy átment a bajorokhoz a Dortmundtól. Az egyetlen zökkenő, hogy Götze összeszedett egy sérülést, így nagy valószínűséggel lemarad a felkészülési meccsekről. 

   Az átigazolásra mindenesetre elég sokat kellett várni, mert még az előző szezon során bejelentették, hogy a játékos másik színekben folytatja pályafutását, hivatalosan csak július 1.-jén "mutatták" meg a játékost. 

   – Ott nőttem fel, és majdnem az egész pályafutásomat a BVB-nél játszottam le, emellett a családom mellett sok barátot is ott kellett hagynom. Viszont most örülök az új kihívásnak, hiszen ezt akartam, meggyőződésből. Szeretném a Bayern Münchennél megtenni a következő lépést előre a karrieremben, ezért érkeztem és ezért várom nagyon a feladatokat. A klub, a csapat, a filozófia, az edző, a lehetőségek - egyszerűen minden tökéletes. Úgy érzem, a számomra legjobb helyre kerültem –fogalmazott.

   Nemcsak Götze az egyetlen, akit bemutattak, a Mainztól elhozott Jan Kirchhoff is a bajoroknál folytatja, így persze őt is bemutatták. 

(Fénykép: Csakfoci.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr175387965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása