GPRO, avagy a legjobb F1-es játék?
2013. június 30. írta: Tibi5000

GPRO, avagy a legjobb F1-es játék?

   A Grand Prix Racing Online nevű játékról beszélünk, melynek rövidítése GPRO. Sajnos nagyon nem válogathatunk az online f1-es játékokba, amik igazán jók is lennének, ám de ezen az oldalon, ha már csak a főoldalra is kattintunk, elvarázsol a szép grafika, telis-tele új információkkal és statisztikákkal.

   Most jöhettek azzal, hogy mekkora reklám fogás már, meg hogy ezért mennyit kapok kp-ba, de teljesen ingyen csinálom, mert egyszerűen jó a játék, és hogy nektek is kedvetek támadjon virtuálisan vezetni. 

   Sőt, nem csak szép élményeket szerzünk ezzel az online játékkal, de a legjobbak ajándékokat is kapnak. Például: A GPRO bajnoka az Elit csoportban kedvére választhat valamit, az úgynevezett GPRO boltban, ahol kaphatunk különféle méretű sapkákat, vagy éppen egy divatos pólót, természetesen a játék nevével ellátva.

   Remélem sokak érdeklődését felkeltettem ezzel, további jó olvasást!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr425383877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása