Bundaügy: Siófok a középpontban!
2013. június 30. írta: Tibi5000

Bundaügy: Siófok a középpontban!

   Biztosan emlékeztek még a Siófok - Ferencváros bajnoki mérkőzésre, amit a siófokiak 4-2-re elvesztettek. Ezzel magában nem is lenne semmi gond, ha ezt a meccset nem gyanúsították volna meg. Mivel? Ugyan mivel? Csalással!

   Egyes játékosok önként jelentkeztek a rendőrségnél, de nem tettek vallomást, és mivel kötelességük az eset elkövetése után 24 órával jelentést tenni, Fazekas Géza szerint ez már csak egy előremenekülés, mivel már a rendőrség is szaglászott az ügyben. 

   „A játékosoknak 24 órájuk lett volna, hogy hivatalos bejelentést tegyenek a vesztegetési kísérletről, ők azonban már csak akkor jelentkeztek, amikor a nyomozók látókörébe kerültek, s a vizsgálódásról sajtóbeszámolók is megjelentek. Így ez a részükről nem más, mint egyfajta előremenekülés – említette Fazekas Géza (43), a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes vezetője. – Ráadásul az együttműködést is megtagadták, nem tettek vallomást, sőt panasszal éltek a gyanúsítás miatt.”

   A rendőrség állítja, megfelelő bizonyítékaik vannak, hogy letartóztassák a bundázókat, de jelenleg a középpontban a már másodosztályú Siófok áll. 

     (Fénykép: Blikk)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr105384262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása