Coulibaly iránt érdeklődik a román csapat!
2013. június 29. írta: Tibi5000

Coulibaly iránt érdeklődik a román csapat!

   A DVSC francia játékosa iránt érdeklődik a román első osztályban szereplő, Steau Bukarest. Ezt egy román lapban közölték. A játékosnak a napoknak jár le a szerződése, és mivel még nem hosszabbított a csapattal, könnyen meglehet, Kondás Elemér és a játékos megegyezik a csapattal.

   Pontosabban, csapatokkal. Merthogy természetesen nem csak a Steau érdeklődik a kiváló focistáról, többek között  ciprusi, török, és francia ajánlatokat kapott. Persze a legnyomósabb csapat azért a román, de ha a játékos mindenképp hazavágyik, ennek az ajánlatnak így se, meg úgy se volt értelme.

   Ám úgy tűnik, Coulibaly jól érzi magát külföldön, ezt bizonyítja több év Magyarországon. A román csapat menedzsere nagyon éhezik már a csatárokra, kiszemeltjei között van  Federico Piovaccari is a Sampdoria csapatától, a már megemlített Coulibaly, sőt, még a Mario Gomez szerű argentin játékos, Emaunel Peronne is. 

   Hogy végül hol köt ki Adamo Coulibaly, azt hamarosan megtudjuk

http://www.dvsc.hu (Fénykép link)

/

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr895383516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása