Beckham tényleg nagylelkű!
2013. június 18. írta: Tibi5000

Beckham tényleg nagylelkű!

   Mivel David Beckham már felhagyott a profi labdarúgással, szívesen szenteli idejét hasznos dolgokra, legutóbb például a futball egyetemes nagyköveteként újabb látogatást tesz Kínában, ahol saját autóját is elárverezi.

   Peking, Sanghaj, Nanking és Hangcsou nevű kínai városokat is látogatni szeretné a legendás futballista, aki még egy mikroblogot is létrehozott feleségével együtt. A PSG-ben visszavonult játékos hétfőn a gyerekeknek szánt adománygyűjtésen volt jelen, ahol minden focihoz köthető relikviáit ajánlotta fel, valamint saját járművét is elárverezte. 

   Természetesen nagy izgalommal várták Nankingban is, ahol egy edzésen vett részt, ahol a közszolgálati csattornák a focista minden kis mozdulatát felvették, egyszóval érdemes volt eljönnie Kínába.

   

(Fotó: Csakfoci.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr1005367999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása