Michelisz Norbi harmadik lett!
2013. június 09. írta: Tibi5000

Michelisz Norbi harmadik lett!

   Sajnos elég ritkán, sőt, még akkor sem mindig írok Norbiékról, de ez most megváltozik. A tegnapi időmérőn Michelisz Norbert a negyedik helyet foglalta el, a mai verseny végén pedig már dobogósként szállt ki Honda Civicéből.

   Ezzel egyben rekordot is döntött: A verseny folyamán ő az egyetlen, aki négy versenyből mind a négyszer dobogós helyen végzett. Reméljük jó szokása nagyon sokáig eltart majd. A futamot végül Yvan Müller nyerte meg, aztán következett Tom Coronel és, mint azt már elmondtam, Michelisz Norbi.

   Nemcsak egy remek versenyt, hane, Safety Car beérkezését is láthatták azok, akik élőben nézték, és akik otthonról figyelték az eseményeket. A Safety Carra azért volt szükség, mert nemsokkal az indítást követően Fredy Barth és Charles NG összeütközött, és a törmelékek kisebb fajta barikádot okozott, ezért egy pillanatra le kellett állítani a versenyt. 

Illetve nem nevezhetjük pillanatnak, mert húsz percet vesztegeltek a pályán, amíg el tudták vinni a törmelékeket, de az összetört autókat még akkor sem sikerült levinni a pályáról. Miután újra folytatták a versenyt, Norbi kicsit beragadt és a második helyezett között kicsit megnőtt, így végül a harmadik helyezettként végzett.

(Forrás: Formula.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr445352547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása