Ismét Mourinhot szidták!
2013. június 09. írta: Tibi5000

Ismét Mourinhot szidták!

   Visszanyal a fagyi. Talán ezt is mondhatnánk most José Mourinho portugál edzőlegendának, aki második helyre vitte csapatát 15 ponttal lemaradva a bajnok Barcától. Természetesen most is a bajnokság megnyerésére pályáztak, de miután ez nem sikerült, Mourinho bejelentette, nem kívánja tovább folytatni a pályafutását a Real Madriddal. És persze senki nem bírta szó nélkül hagyni a rossz idényt.

   „Elég a tényeket megnézni – nyilatkozta Iniesta az El Paísnak. – Igen, káros volt a spanyol futball számára, összességében többet ártott neki, mint használt. De egyáltalán nem szeretek erről az emberről beszélni, így ha nem bánják, maradjunk is ennyiben.” - ezt mondta Iniesta a menedzserről, aki egyenesen, mint az olvasható, azt mondta, többet ártott a spanyol futballnak mint használt. Tyű ha!

   Korábban a Barcelona alelnöke is fikázta a portugált, aki könnyedén fekélynek nevezte Mourinhót, most pedig a Barcelona egyik játékosa mondta el "kedves" véleményét a legendáról.

(Fénykép: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://fmhungary.hu/img/upload/mourinho.jpg&imgrefurl=http://www.fmhungary.hu/hirek/Jose_Mourinho&h=390&w=280&sz=20&tbnid=Soz_Mupm_56hRM:&tbnh=93&tbnw=67&prev=/search%3Fq%3Djos%25C3%25A9%2Bmourinho%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=jos%C3%A9+mourinho&usg=__Q1wHHBkfmRKd8y87Win8P9RWiVI=&docid=oO0SZ53ZxG_qPM&sa=X&ei=WXq0UaWLB8-h7AbErYGoBw&ved=0CFEQ9QEwBg&dur=1241)
(Forrás: Nemzeti Sport Online)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr175352491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása