Lemond van Gaal!
2013. május 31. írta: Tibi5000

Lemond van Gaal!

   A jövő évi labdarúgó vb-n még ott lesz, de utána lemond szövetségi kapitányi tisztségéről Louis van Gaal, melyet 2012-ben kezdett meg. 

   Az együttes edzőtáborában jelentette be a 61 éves tréner, hogy a vb után nem kívánja tovább kitölteni kötelezettségit. A táborban egyébként majd Kínával és Indonéziával is vív majd barátságos meccseket a válogatott. 

   A selejtezőn remekül tejesítenek, őszinte sajnálatunkra, hiszen egy csoportban vagyunk velük, a hat mérkőzésből eddig mind a hatot megnyerték, így a magyar válogatott is kikapott már tőlük, akkor 4-1-re vertek meg. :(

  Azon kívül, hogy a van Gaal már jól benne van a korban, azt sem rejtette véka alá a sajtótájékoztatón, hogy a jövőbeli életét a Premier League egyik csapatánál képzeli el. Ez már igen!

Louis van Gaal - fotó: EPA/Michael Kooren

Fotó: EPA/Michael Kooren

Forrás: MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr975337999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása