Cáfol a Dortmund, még ajánlatot sem tettek!
2013. május 30. írta: Tibi5000

Cáfol a Dortmund, még ajánlatot sem tettek!

  Jürgen Klopp, a dortmundi csapat mestere nem érti, miért híreszteli mindenki, hogy Robert Lewandowski a következő idényét a Bayern München csapatában fog futballozni, sőt, állítása szerint még ajánlatot sem tettek a bajorok a legyen klasszisra.

   – A mai napig nem érkezett hivatalos ajánlat a Bayerntől. Továbbra is szeretném azt gondolni, hogy Robert a következő szezonban is a mi játékosunk lesz. Majd meglátjuk, de a következő napokban szeretnénk véget vetni a találgatásoknak. A vicc az egészben, hogy mindenki úgy tesz, mintha már távozott volna. Jupp Heynckes és az ügynöke is ezt állítja, holott még ajánlatot sem kaptunk érte – nyilatkozta a vezetőedző.

   Nemcsak Jürgen Klopp, hanem Lewandowski ügynöke, Cezary Kucharskinak is megerősítette a mester szavait. Ám a lengyelt a Manchester Uniteddel is szóba hozták már, vagyis nagy harc lehet a játékosért.

(Forrás: Csakfoci.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr785336526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása