Már nincs remény!
2013. május 27. írta: Tibi5000

Már nincs remény!

   És ez már három napja is biztos volt. Sajnos Erőss Zsoltékról beszélünk. Néhány napja tűntek el, az özvegye Hajdú Péternek is nyilatkozott a Frizbiben. Egy éve még saját maga beszélt az amputációjáról, és hogy továbbra is akar e mászni.

   Sterczer Hilda, az özvegye Hajdúnak adott exkluzív interjút, aki maga is profi hegymászó, elmesélte, mindig felkészült arra, hogy egyes expedíciók után férje már nem tér többé vissza, de arra még ő sem gondolt, hogy ilyen oka lesz a tragédiának.

   - Azt nem gondoltam volna, hogy ez egy rossz döntésnek lesz az eredménye. Azt gondoltam, hogy az jobban benne van, hogy agyoncsapja egy kő, elsodorja egy lavina, leviszi a szél a hegyről. Az, hogy ő túlmegy azon a határon, amin nem lett volna szabad, erre nem gondoltam, mert ő mindig tudott jó döntést hozni - magyarázta az özvegy.

- Én úgy látom, hogy túlfeszítették a húrt - mondta Sterczer Hilda.

Az özvegy még mindig nem érti miért vállalat a már amputált Erőss Zsolt, és mindössze 26 éves tanítványa 24 óráscsúcstámadást.

(Forrás: Stop)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr25321190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása