CR7 szerint különös döntő lesz!
2013. május 17. írta: Tibi5000

CR7 szerint különös döntő lesz!

A Real Madrid egyik legjobb játékosa, Cristiano Ronaldo simán kijelentette, hogy győzni fognak a rivális Alteico Madrid ellen a kupadöntőben. A portugál klasszis arra kérte a szurkolókat, hogy teremtsenek hangulatot majd a nézőtéren.

– Különös döntő lesz, mert annak ellenére, hogy a saját stadionunkban játszhatunk majd a szurkolók aránya 50-50% lesz. Ez persze nem tántorít el minket attól a célunktól, hogy megnyerjük a kupát. Tudjuk, hogy a stadion megosztott lesz. Remélem, hogy hasonló fogadtatás vár ránk pénteken, mint a Dortmund ellen, mert az arra késztetne minket, hogy mindent beleadjunk a pályán. Ez szeretnénk mi is. Készen állunk. Erősen kell kezdenünk, annyira, mint amilyen ez a klub, a világ legjobbja – nyilatkozta a támadó a Real Madrid TV-nek.

A Real Madrid szeme előtt úszott el a bajnoki cím, a Bajnokok Ligája, így úgymond már csak a kupadöntő maradt, amit megnyerhetnek.

21:30-kor kezdődött Madridban!

(Fotó: Csakfoci.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr185305415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása