Ismét edzőcsere az NBI-ben!
2013. május 06. írta: Tibi5000

Ismét edzőcsere az NBI-ben!

A Lombard Pápa vezetősége az OTP Bank Liga 26. fordulójában elszenvedett vereség után gondolta ki, hogy sokadjára is elbocsájtanak egy edzőt a csapattól. A Pápa egyébként sem remekel, épp hogy nem kieső helyen találhatjuk, 2013-ban mindössze kétszer talált be az ellenfél kapujába és négy pontot szerzett.

De mi tagadás, a csapatnak az sem tesz valami jót, hogy percenként bocsájtanak el egy edzőt a csapattól, most éppen Zsivóczky Gyulát.

Jelenleg a csapat kapusedzője, Kovács László irányítja a csapatot, de persze ez csak ideiglenes állapot. Mint már azt előbb említettem, mindjárt kieső helyen találja magát, öt pont a különbség az utolsó előtti helyezett Siófok ellen. Össze kell  szedniük magukat az idény végére, mert egyszer csak ott találják magukat a másodosztályban.

– A Honvéd elleni mérkőzésünk után nem volt semmi jele az edzőváltásnak, ezért meg is lepődtem egy kicsit. Ma beszéltem Bíró Péter tulajdonossal, aki elmondta, hogy a folyatatást nem velem képzeli el. Sajnálom, de abban biztos vagyok, hogy a Pápa bennmarad az NB I-ben. Én csak a szépre emlékszem, amikor átvettem a csapatot azonos pontszámmal álltunk a kiesőhelyen, jelenleg pedig öt ponttal vezetünk a Siófok előtt. Voltak jó mérkőzéseink, legyőztük a Videotont, a Debrecent, döntetlent játszottunk az ETO-val. A Ligakupában közel álltunk az elődöntőhöz a Fradi elleni hazai visszavágón, azt gondolom, hogy az volt a fordulópont. Ha kiscsapatként sikerül továbblépnünk és az Eger ellen bejutni a döntőbe, az sokat lendített volna a játékunkon. Sajnos a tavaszra nem lehetünk büszkék, összesen két gólt szereztünk. Lezárult egy korszak az életemben, várom az újabb kihívásokat –nyilatkozta a távozott szakvezető a csakfoci.hu-nak.

A Csakfoci.hu hírét egyébként a Lombard Pápa csapatának hivatalos oldala is megerősíti:

"A mai napon klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Zsivoczky Gyula vezetőedzővel, Sütő Szilárd pályaedzővel, valamint Barnaby Lord erőnléti edzővel. Az új vezetőedző személyéről klubunk vezetősége később dönt. Az idény végéig előreláthatólag csapatunk kapusedzője Kovács László veszi át a csapat irányítását. Zsivoczky Gyulának, Sütő Szilárdnak és Barnaby Lord-nak további sok sikert kívánunk" – áll a közleményben.

(Forrás: Csakfoci.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr305285153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása