Videoton-MVM Paks - ezt várják az edzők!
2013. április 20. írta: Tibi5000

Videoton-MVM Paks - ezt várják az edzők!

Nemanja Nikolic (a Videoton csatára): – Három nap leforgása alatt kétszer is nagyon jó meccset játszottunk a Győrrel. Annak ellenére, hogy szerdán nem tudtunk nyerni, sokkal több helyzetünk volt ellenfelünknél és jól fociztunk. Továbbra is ebben a szellemben kell pályára lépnünk, annyi különbséggel, hogy a lehetőségeinket ki kell használnunk. A pénteki edzésen már elsősorban a Paks elleni bajnokira összpontosítottunk, amit természetesen meg akarunk nyerni. Annál is inkább jól jönne egy siker, hiszen jövő héten kétszer is a Ferencvárossal találkozunk, de hangsúlyozom, azokkal a meccsekkel még nem foglalkozunk, most csak a Paks elleni összecsapás érdekes számunkra. Nem lesz könnyű dolgunk, mert olyan csapat ellen lépünk pályára, akik játsszák a futballt, ráadásul eléggé kiszámíthatatlanok. Láthattunk már tőlük nagy győzelmet tavasszal, mint az Újpest elleni 6-0, és sima vereséget is, mint a Honvéd elleni 0-3. Szóval, nehéz lesz, de meg kell oldanunk ezt a feladatot és be kell gyűjtenünk a három pontot. (vidi.hu)

Szabó István (a Paks pályaedzője): – Az új edző új játékot hozott hozzájuk, támadóbban lépnek fel, amihez sok kreatív játékossal is rendelkeznek. Azt gondolom, hogy találtunk ez ellen megoldást, amit a héten gyakoroltunk is, de természetesen most nem fogom elárulni. Hogy ez mennyire lesz sikeres, az majd szombaton kiderül. Annyit azonban elárulhatok, hogy csapatként szeretnénk jól működni. Ennek a találkozónak az esélyese egyértelműen a Videoton. De az is biztos, hogy nem feltartott kézzel lépünk pályára. Ha azt, amit gyakoroltunk, végig tudjuk vinni, akkor annak meg lesz az eredménye. (paksifc.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr465236102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása