A Siófok győzelme!
2013. április 16. írta: Tibi5000

A Siófok győzelme!

Én inkább arra tippeltem volna, hogy a Siófok, ha egyáltalán egy meccset is, de ha nyerni fog, mondjuk a Pápát vagy az Egrieket fogja leverni. Még a gondolat sem merült fel bennem, hogy a Diósgyőrt 3-0-ra meg fogja verni.

Erre szokták mondani, hogy bombameglepetés. A Siófoknak egyébként ez a harmadik győzelme, négy döntetlene, és 16 veresége van. Az első gól egyébként Rudolftól született, ám a partjelző lest intett, helyesen, ezért nem adták meg.

A Balaton-parti csapat igaz, hogy most nyert, de így is még 10 pont hátránya van a 14. helytől, ami a bennmaradást is jelentené. A csakfoci.hu élőben is közvetítette a mérkőzést: http://www.csakfoci.hu/live/nb1_siofok_diosgyor_20130416

A Diósgyőr maradt a nyolcadik helyen, de vigyáznia kell, a Kecskemét, a Haladás, és a Kaposvár is a nyomában van csak néhány pont különbséggel.

Siófok – Diósgyőr 3-0 (Dajic 32., Kádár 57. – öngól, Máté 75.)

(kép: csakfoci.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr245230250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása