Hosszabbítás! 1. szám
2013. április 03. írta: Tibi5000

Hosszabbítás! 1. szám

Focihírek kicsit másképp. Vigyázat: Tömény pletyka! 1. szám

BÜNTETŐ BALOTELLI!

Mario Balotelli pontosan olyan biztosan végzi el a tizenegyeseket, mint amilyen kelekótya. Ez azt is bizonyítja, hogy az Interben, a Cityben, a Milanban, de még a válogatottban sem hagyott ki egyetlenegy büntetőt sem. Legutóbbit a múlt héten Málta ellni Vb selejtezőn lőtte be. " Ha a kapus hamarabb mozdul, mint én, máris veszített" - mondta SuperMario.

KUTYASZÁNOS ABIDAL

Eric Abidal Andorrában pihent, amíg a Barcelona válogatott játékosai a 2014-es vb-szereplésért selejteztek. A topformája még nem a régi a gyilkos kórt is legyőző Abidalnak, ezért ment el picit kikapcsolódni. Mivel a Pireneusokban legfőképp csak havat látott, így a kutyaszánnal is ismertséget kötött.

SZESZ HELYETT CSOKI

Paul Gascoigne régóta küzd alkoholproblémájával, de úgy tűnik, a minap ez megszűnt. Most ipari mennyiségben fogyasztja a csokoládét az angol válogatott korábbi középpályása.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr65190526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása