A Románok is rendesen megkapták!
2013. március 27. írta: Tibi5000

A Románok is rendesen megkapták!

Néhányan azt is mondták, ha a Román válogatott nem csinál valamit, 2120-ig nem változik fociban. Nem csak a magyarokat kritizálták:

Gheorghe Hagi (a románok legendája): – Ismételten bebizonyosodott, hogy fejben képtelenek vagyunk felvenni a versenyt a vezető együttesekkel. Nehéz hozzászokni az olyan időkhöz, amikor két meccsen nyolcat kapunk Hollandiától, pláne a múlt fényében. Én egyébként már korábban is azt mondtam, hogy 2020-ra vehetjük fel újra a versenyt Európa legjobb csapataival.

Gheorghe Popescu (a Barcelona korábbi védője): – Nincsen vezérünk, egy sem. Megkaptuk a gólt, és az egész csapat apátiába süllyedt. Ha így marad minden, 2120-ra sem érünk el semmi javulást. Mentálisan gyengék vagyunk, és addig, amíg nem lesz semmilyen koncepciónk, ez nem is fog változni. Még szomorúbb, hogy visszafelé tekintgetve sem fedezünk fel semmilyen hibát. Néha az az érzésem, hogy a játékosok szívességet tesznek azzal, hogy felveszik a címeres mezt. Reménykedem benne, hogy meglesz az erő bennünk a magyarok és a törökök legyőzéséhez, aztán Isten óvjon minket a pótselejtezőn. Ott már jöhetnek a svédek, a portugálok vagy a franciák is...

Bölöni László (a román válogatott egykori szövetségi kapitánya): – Egy ilyen meccs után nyilván nem lehetünk boldogok, mélyrepülésben vagyunk. A gond az, hogy mi legyen a következő lépés. Talán továbbra is elsősorban a fiataloknak kellene lehetőséget adni. Kemény munkára van szükség, hiszen mindenki tudja, hogy akár rövid idő alatt előjöhetnek olyan játékosok is, akikről eddig nem sokat hallhattunk. Bízni kell Piturca kapitányban.

Mihai Stoica (a Steaua általános igazgatója): – Hallom, a kapitány azt mondta, hogy a Steaua néhány játékosa túl fáradt volt az Európa Liga-meccsek után. Mindenki a stand up comedyben akarja kipróbálni magát? Chirichest lehet még a legkevésbé szidni a védelemben, Pintilii és Bourceanu végigfutották a meccset, és Popa volt az egyetlen, aki veszélyes volt a kapura. Tanase nincs formában, ezt láthattuk ugyanúgy, mint Stancu új frizuráját. Ahogy én tudom, Chipciut a júniusi, Trinidad és Tobago elleni barátságos mérkőzésre pihentette a kapitány.

Gigi Becali (a Steaua tulajdonosa): – A mérkőzés előtt szerencsét kívántam Piturca kapitánynak, és megemlítettem neki, reménykedem a győzelemben, ő viszont azonnal kontrázott. "Meg vagy őrülve?! Hogy verjük meg ezeket?! Sokkal jobbak!" – mondta.

Dumitru Dragomir (a román liga elnöke): – Nem bízom Piturcában, nem hiszem, hogy ő lenne a megoldás a válogatott számára. Talán egy nap elmondom, hogyan lehetett megint ő a kapitány. Nem is értem, miért változtatott ennyit a csapaton, de inkább nem is beszélek többet, mert a mi országunkban nem szeretik azokat, akiknek markáns véleményük van.

Emil Gradinescu (román televíziós kommentátor): – Két meccsen 8-1 a hollandoknak. Egy olyan ország vert el így minket, amelynek lélekszáma a fele Romániáénak. Ez nem más, mint totális csőd. Azoké a vezetőké is, akiknek lehetőségük lett volna felépíteni valamit, de semmit nem csináltak. Montenegró úgy állította meg Angliát, hogy annyi lakosa van, mint két bukaresti kerületnek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr585176822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása