BL reakciók!
2013. március 20. írta: Tibi5000

BL reakciók!

A BL negyeddöntőinek párosításai:

BAYERN MÜNCHEN – JUVENTUS
PSG – BARCELONA
REAL MADRID – GALATASARAY
MÁLAGA – BORUSSIA DORTMUND

 

Reakciók:

Toni Kroos (Bayern München): - A Juventus az előző évi BL-győztest is kiejtette a csoportmeccsek során. Ez a második legrosszabb lehetőség a Barcelona után. Mindkét meccsen csúcsteljesítményt kell nyújtanunk, ha tovább akarunk jutni, az első találkozót jó lenne rögtön kapott gól nélkül megnyerni.

Pavel Nedved (a Juventus sportigazgatója): - Büszkék vagyunk rá, hogy egyetlen olasz csapatként itt lehetünk a BL legjobb nyolc gárdája között. Az egyik legfélelmetesebb ellenfél vár ránk a mezőnyből, komoly tapasztalattal. A németek erősek, ügyesek és igazi szakértői az ilyen kiélezett szituációknak. De persze nekünk is megvannak a magunk erősségei.

Carlo Ancelotti (a PSG edzője): - Csodálatos, nagyon nehéz, de egyben rendkívül izgalmas is a sorsolásunk. A Real Madrid és a Barca a két legjobb csapat a világon, úgyhogy ők a BL legnagyobb esélyesei is. Bár játszottunk a katalánokkal a szezon elején, barátságos meccsen, ez a párharc most más atmoszférájú lesz, bármi előfordulhat.

Jordi Alba (Barcelona): - Ibrahimovic nagyszerű játékos, nélküle azért veszítenek a lehetőségeikből, de ennek ellenére egy rendkívül kész és érett csapat a PSG. Elől Ibra nélkül is nagyon erősek lehetnek, vannak gyors játékosaik és életveszélyesek a kontráik. Az, hogy otthon játszhatjuk a visszavágót, komoly előny lehet, ha úgy futballozunk, mint a Milan ellen. A szurkolóink velünk lesznek majd, azzal az intenzitással kell játszanunk, mint legutóbb, de tanultunk az olaszok elleni első meccs hibáiból is.

Emile Butragueno (a Real Madrid sportigazgatója): - A Galatasaray egy nagyszerű csapat, fantasztikus szurkolókkal, úgyhogy két nagyon kemény meccs vár ránk. Wesley Sneijder és Didier Drogba is zseniális játékos, de mi meg akarjuk nyerni a 10. BL-(BEK- ) trófeánkat, ez a célunk.

Ali Durust (a Galatasaray alelnöke): - A negyeddöntőben már minden csapat nagyon erős, de a Real Madrid az összes ellenfélnél erősebb. Az ilyen ellenfél óriási kihívást jelent mindenki számára. Ezt a meccset a világ futballtársadalma kiemelt figyelemmel fogja kísérni, mi pedig mindent megteszünk majd azért, hogy sikeresek lehessünk.

Joaquin (Málaga): - Ebben a szakaszban már felesleges lett volna könnyű ellenfélre várni. Viszont ott lehetünk a BL elődöntőjében és kiejthetjük a Borussia Dortmundot, ha úgy játszunk, mint tettük azt a Porto ellen.

Hans-Joachim Watzke (a Borussia Dortmund elnöke): - A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében már nincs könnyű vagy nehéz ellenfél. Ami fontos volt, hogy idegenben kezdhessük a párharcot, ez szerencsére össze is jött. Nem becsüljük alá a Málagát, mert kiejtették a Portót is, mi viszont eddig nem kaptunk ki a BL-ben, remélem, ez így is marad.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr825156950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása