Sousáról nem sokat hallani!
2013. március 19. írta: Tibi5000

Sousáról nem sokat hallani!

Nem sok hír jelent meg a portugál szakemberről, mióta otthagyta a Videotont. Nem hiába hagyta ott a székesfehérvári csapatot, hisz annak reményében mondott fel, hogy majd munkát kap az egyik amerikai topcsapattól. Nos, nem így lett!

Mostanában az UEFA felkérésére amolyan küldöttként nézi végig a BL meccseit. A Barcelona-Milan, és a Schalke-Galatasaray mérkőzéseket is élőben követte nyomon.

– Nagyon jó volt látni, mekkora fejlődésen ment keresztül a Borussia. Kiválóan a körülmények és a csapat is bámulatos állapotban van. Nagyon örültem neki, hogy találkozhattam több olyan emberrel, aki már az én időmben is ott volt, a fogadtatás pedig igen szívélyes volt. Az már csak hab volt a tortán, hogy azzal a Mircea Lucescuval is találkozhattam, aki az edzőm volt az Internél – mondta a portugál.

Paulo Sousa ezután a Valenciánál járt tanulmányúton.

– Köszönetet szeretnék mondani Ernesto Valverdének és a stábnak, hogy megengedték, hogy belenézzek a csapat mindennapjaiba, munkájába. A klubnál mindenki nagyon nyitott volt, a valenciaiak filozófiája pedig nagy hatást gyakorolt rám, és ugyanez igaz a módszerekre is – fogalmazott ennek kapcsán a tréner.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr605148570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása