Közel álltak a nyeréshez!
2013. március 14. írta: Tibi5000

Közel álltak a nyeréshez!

A Bayern München sokak szerint már az első meccsen kiderült, hogy a bajor csapat fog továbbjutni, ám talán azt senki sem gondolta volna, hogy a második meccs is tartogat izgalmakat, nem is akármilyeneket. 17 év után nincs angol csapat a negyeddöntőben. Ez ciki!

Az első derbin már a 21. percben kettővel vezetett a Bayern, Toni Kroos és Thomas Müller találatával. Ezután még lőttek egyet az ágyúsok Lukas Podolskinak köszönhetően, de az utolsó negyedórára Mandzukic is beköszönt, így beállította az első meccs végeredményér, 3-1-et.

A Bayern közel két éve nem szenvedett vereséget (rendes játékidőben) hazai pályán a BL-ben, valamint a legutóbbi 11 mérkőzést is megnyerte. Nem volt könnyű az Arsenalnak, nem is sikerült, azon kívül, hogy ezt a sorozatot megszakította.

 A MÉRKŐZÉS STATISZTIKÁI

Labdabirtoklás: 54–46 százalék
Kapura lövések: 21–5
Kaput eltaláló lövések: 8–3 
Szögletek: 6–1
Lesek: 3–1
Szabálytalanságok: 13–25
Sárga/piros lapok: 3/0–6/0 
Forrás: uefa.com

 

 

 

 

 

 

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ VISSZAVÁGÓ
BAYERN MÜNCHEN (német)–ARSENAL (angol) 0–2
München,
 Allianz Arena. V: Královec (cseh)
Bayern München: Neuer – Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba – Javi Martínez, Luiz Gustavo – Th. Müller, Kroos (Timoscsuk, 81.), Robben – Mandzukic (Gomez, 73.). Vezetőedző: Jupp Heynckes 
Arsenal: Fabianski – Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs – Arteta, Ramsey (Oxlade-Chamberlain, 72.) – Walcott (Gervinho, 72.), Rosicky, Cazorla – Giroud. Menedzser: Arsene Wenger
Gólszerző: Giroud (3.), Koscielny (86.)
Továbbjutott: a Bayern München, 3–3-mal, idegenben szerzett több góllal

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr465134798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása