"Ez már nem a briliáns Barcelona"
2013. március 12. írta: Tibi5000

"Ez már nem a briliáns Barcelona"

Az olaszok védője, Kevin Constant szerint oda is fognak érni a legjobb nyolc közé a sorozatban.

– Nagyon készülünk már a Barcelona elleni mérkőzésre, tudjuk, hogy kedden nehéz dolgunk lesz. 2-0-s előnnyel várjuk a találkozót, de nem védekezni fogunk kifutni a pályára. Nagyon jól birtokolják a labdát, éppen ezért, ha nálunk lesz, akkor ki kell használnunk azt. A Barcelona nagyszerű csapat, amely most egy nehezebb időszakot él át, akárcsak mi az idény elején. Támadni fognak, és megpróbálnak majd minél hamarabb gólt szerezni, erre pedig fel kell készülnünk. Meg vagyok róla győződve, hogy jó mérkőzést fogunk játszani, amelyen kiharcoljuk a továbbjutást – nyilatkozta a védő Milan Channelnek.

A Milan egykori sikerkovácsa, Arrigo Sacchi szerint a katalánoknak meg kell félemlítenie az olaszokat.

– Ez már nem az a briliáns Barcelona, mint korábban. Ők már nincsenek topformában. Nagyon nehéz mindig magas szinten játszani, és megtartani a szikrát is. A keddi mérkőzés mindkét együttesnek nehéz lesz. A 2-0 jó előjel a Milannak, a Barcelonának így mindenképp gólt kell szereznie majd. A Barcelona nem fogja tudni egyik napról a másikra visszanyerni régi formáját, meg kell félemlítenie helyette az ellenfelet. Ha ez sikerül nekik, akkor a következő körbe juthatnak – mondta a sikeredző a Marca c. lapnak.

A Barcelona – Milan csúcsrangadóra kedd este, 20:45-től, a Camp Nou-ban kerül sor. A találkozót Kassai Viktor vezeti majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr975131336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása