Nem érzi magát rosszabb állapotban Coulibaly!
2013. március 03. írta: Tibi5000

Nem érzi magát rosszabb állapotban Coulibaly!

A Blikknek adott interjút Adamo Coulibaly, a Debreceni VSC aranylábú csatára, aki elmondta, nem érzi magát rosszabb formában, mint bármikor máskor.

a Debrecen szombati keretében nem kapott helyet a francia, akinek a hiányáról a klubhonlap így írt: "az edzéseken, illetve a mérkőzéseken rendszeresen mérik a játékosok teljesítményét, és a francia csatár eredményei a leggyengébbnek bizonyultak".

A Blikk megszólaltatta a támadót:

– Nem éreztem, hogy rosszabb fizikai állapotban lennék, mint bármikor máskor. Minden egyes nap keményen tréningezem, az elmúlt hetekben sem tettem másként, ezúttal azonban az edző úgy döntött, kimaradok a csapatból – idézi a lap Coulibaly szavait, akinek magatartásával a korábbi években volt már problémája a klubnak. (FOTÓ: BLIKK)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr945114500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása