Balotelli az "új Ibra?"
2013. február 18. írta: Tibi5000

Balotelli az "új Ibra?"

Az AC Milan alelnöke elismerően nyilatkozott Mario Balotelliről, az immár fekete-piros mezben pályára lépő focizsonglőrről. 

Balotelli a pályán úgy inspirálja a többi csapattársát, ahogyan korábban Ibrahimovic tette. Erőt ad mindenkinek, és jó hatással van mások teljesítményére is. A góljai bizonyítják, hogy nem csupán a médiaértéke miatt igazoltuk őt le – idézi Adriano Galliani szavait a goal.com.

A ghánai felmenőkkel rendelkező Mario Balotelli első tétmeccsén duplázott az Udinese ellen, úgyhogy "viszonylag" jól kezdte a csapatnál. Ám ez még nem volt elég, a Cagilari ellen is rúgott egyet a hosszabbításban, ezzel pontot mentve a Milannak. 

Legutóbb a Parma ellen remekelt, itt is betalált egy látványos szabadrúgással. "Legfőképp" Balotellinek köszönhetően ezzel a csapat a harmadik a tabellán.

Az "Ibra-utód" legközelebb a nevelőegyüttese ellen folytathatja a gólgyártást, a Milan hétvégi bajnoki ellenfele ugyanis a városi rivális Inter lesz.

vad2istvan_belso_104.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr345087655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása