Gera Zoltán kedvencei!
2013. február 11. írta: Tibi5000

Gera Zoltán kedvencei!

Gera Zoltán

Kapus
Iker Casilas

A legprofibb kapus, akit ismerek, a Real Madrid futballistájának nincsenek botrányai, csak a játékra koncentrál, évek óta a legkisebb megingás nélkül véd világszínvonalon.

Jobbhátvéd
Cafú

Nem lehetett becsapni, ha hozzákerült a labda, senki sem tudta elvenni tőle, lehetetlen volt kicselezni vagy lefutni a Roma és a Milan egykori zseniális labdarúgóját.

Középhátvéd
Rio Ferdinand

Intelligens, képzett játékos, egyik sem jellemző a védők többségére, a Manchester United labdarúgója ráadásul még gólerős is.

Középhátvéd
John Terry

A Chelsea futballistájával többször is játszottunk egymás ellen, átlagon felüli helyezkedésével mindig helyzeti előnybe kerül ellenfelével szemben.

Balhátvéd
Roberto Carlos

Bal lába egyedülálló a világon, azért is csodálom, mert nemcsak elviharzik a bal szélen, hanem hajszálpontosan be is adja a labdákat a Corinthians jelenlegi védője.

Jobb oldali középpályás
Cristiano Ronaldo

A világ legjobb játékosának tartom, nagyon gólerős, szenzációsan cselez, hihetetlen érzéke van a játékhoz, szabályos eszközökkel lehetetlen megállítani a Real Madrid klasszisát.

Középső középpályás
Roy Keane

Nagyon intelligens, igazi vezér, aki a legreménytelenebb helyzetekben is képes volt felrázni csapatát, a Manchester Unitedet.

Középső középpályás
Xavi

Labdabiztos, mindig mindenkiről pontosan tudja, hol helyezkedik, merre indul, zseniális átadásai vannak a Barcelona sztárjának.

Bal oldali középpályás
Arjen Robben

Rendkívül gyors és kiszámíthatatlanul cselez, távolról és közelről is olyan pontosan lő, hogy szinte reménytelen a Bayern München ellen védő kapusok helyzete.

Csatár
Raúl

A sportszerűség és a klubhűség megtestesítője a Real Madrid ikonja, ráadásul remek futballista, aki ma már azt is elfogadja, hogy rendszerint csereként számítanak rá.

Csatár
Thierry Henry

Igazi támadó, minden helyzetből, akár a földön fekve, két védővel a nyakán is képes gólt szerezni, lehetetlen kikapcsolni a játékból a Barcelona egyik ászát.

Vezetőedző
Sir Alex Ferguson

Még egy kis csapatnál is nagyon ritka, hogy több mint húsz évig nem változik a szakvezető személye. Ferguson ezt a világ egyik legjobb klubjánál, a Manchester Unitednél érte el, ez mindent elárul a képességeiről.

Cserék
Edwin van der Sar

Valódi bravúrkapus, remekül fogja össze együttesét, óriási élmény lehet a Manchester United futballistájával egy csapatban szerepelni.

Steven Gerrard

Igazi sportember, remek játékos, a Liverpool csapatkapitánya; aki ebben az együttesben eljut odáig, hogy legenda lesz, az a világ legjobbjai közé tartozik.

Alessandro Del Piero
A Juventus egyik ikonjának lenyűgöz a sokoldalúsága és sportemberi tartása, mindig függetleníti magát a külső körülményektől, mindenkit csodálok, aki másfél-két évtizedig képes ugyanabban a világhírű csapatban játszani.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr445074435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása