10,5 millliárdért focizik évente Messi!
2013. február 08. írta: Tibi5000

10,5 millliárdért focizik évente Messi!

Már hivatalosan is Lionel Messi a világ legkeresettebb focistája. Nagyon kétség sem fért hozzá, de mára ez már teljesen hivatalos, Messi évente 10,5 milliárdot keres.

– Boldoggá tesz, hogy érzem, fontos vagyok a Barcelonának. Imádok itt focizni, Európában nem is szeretném más klub mezét viselni. Persze az elképzelhető, hogy visszavonulni nem innen fogok, hanem karrierem lezárásaként hazámban, Argentínában játszom majd, ám ez még a jövő zenéje – mondta Messi. – Az új megállapodás lejártakor harmincegy esztendős leszek, ráérek akkor gondolkozni azon, mihez is kezdjek.

Fizetési
csúcslista 
1. Lionel Messi (Barcelona)
10,5 milliárd Ft
2. Samuel Eto'o (Anzsi)
5,8 milliárd Ft
3. Cristiano Ronaldo (R. Madrid)
4,6 milliárd Ft
4. Zlatan Ibrahimovic (PSG)
4,1 milliárd Ft
5. Wayne Rooney (Man. U.)
3,9 milliárd Ft

 

 

 

 

 

 

Samuel Eto egy picit kevesebb mint öt milliárddal van lemaradva a Barcelona klasszia előtt anyagilag, no de azért őt sem kell sajnálni. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ebben a listában a világ legjobb öt játékosa található. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr715070422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása