8 éves kisfiú pályázott a Doncaster csapatához!
2013. január 18. írta: Tibi5000

8 éves kisfiú pályázott a Doncaster csapatához!

Az angol harmadosztályban szereplő Doncaster Roversnek lelépett az edzője, új ember után kellett nézni, a jelentkezők közül akadtak is sokan, többek között egy 8 éves kisfiú is jelentkezett szakvezetőnek.

Az elnök meg is hallgatta, aki először az apukájával beszélt, aki rögtön adta a fiúnak a telefont, de ő azt hitte, csak a bátyja szórakozik vele. Amikor meghallotta a csapat elnökét, nagyon megijedt jó értelemben. 

A korábbi edző, Daun Sanders a Wolverhampton kedvéért mondott le a harmad osztályban szereplő Doncaster-ről, talán egy kicsit meg is lehet érteni a volt edző döntését.

Az új jelölt edzőről még csak kicsit beszéltünk. Ezt mondta a csapat elnöke a 8 éves fiúcskáról:

– A lányom, Claire volt velem, amikor megkaptam Mac levelét, és egyből az volt a gondolatom, hogy fel kellene hívnom. Az édesapja vette fel, így hát megkérdeztem tőle, beszélhetnék-e a fiúval a Rovers megüresedett kispadjának ügyében. Odaadta neki a kagylót, én pedig a lényegre tértem. Megkérdeztem, lenne-e kedve egy személyes interjúhoz. Mindkettejüket meghívtam szombatra, hogy nézzenek körül, ismerkedjenek meg a csapattal. Mac a pályázatában azt ígérte, hogy három éven belül a Premier League-be vezet minket, szóval mindenképpen megért a dolog egy próbát – mosolygott a klub első embere.

Nagyon nagy élmény volt a fiúnak a pályázás, és hogy beszélhetett az elnökkel, nem Obamával, csak a csapat elnökével, és csak viccnek szánta a pályázatot.

Végül lemaradt az állásról, az ideiglenes másodedző Bryan Filinn lett. A csapat jelenleg a második helyen áll, tehát ha az edző beváltja az ígéretét, akár a másodosztályba is feljuthatnak a másodosztályba.

vad2istvan_belso_81.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr15025948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása