Kivetítőn nézik majd a meccset!
2013. január 16. írta: Tibi5000

Kivetítőn nézik majd a meccset!

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke bejelentette, ha valóban zártkapus lesz a magyar-román mérkőzés, akkor sem kell pánikba esni, mert az 56-osok terén kivetítőn nézik majd a meccset, úgy több mint 50 ezren. Nincs olyan focidrukker, aki ne tudna erről a történetről, ám most mégis beszámolok egy picit bővebben erről.

A FIFA úgy döntött első fokon, hogy zártkapus lesz a magyar-román Vb kvalifikáció mérkőzés, legfőképpen azért, mert a szurkolók rasszista megjegyzéseket tettek Izrael válogatottjára, és egy millió forintos kárt okoztak a stadionban. Valószínűleg be is tudják azonosítani azokat, akik kárt okoztak vagy rasszizmuson kaptak, ami úgy kb. egy 200 fős csoport.

Csányi azt mondta, jogosnak tartja az ítéletet, de mértékét tekintve indoktalannak tartja a FIFA büntetését.

- Mindenki megítélése szerint elfogadhatatlan események történtek néhány szurkoló részéről. 100-200 szurkoló viselkedésének következményeit több 10 ezren viselik. A zártkapus büntetés és 40 ezer svájci frankos büntetés jogos, de nem lehet szó nélkül elmenni mellette, mivel a büntetés mértéke indokolatlan és méltánytalan, hiszen korábban nem volt különösebb rendbontás, így eddig fehér lappal szerepelhettünk a FIFA-nál. 200 szurkoló miatt a 86-os vb szereplés óta a legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzésen nem lehetnek nézők a jelen állás szerint. A Puskás-stadion középső szintére nagy összegeket költöttünk, úgy tűnik kidobott pénz volt...indokolatlannak tartjuk a büntetést, de ez a mérkőzés azért a mi szégyenünk – zárta szavait az MLSZ első embere.

vad2istvan_belso_79.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr955022033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása