Interjú Szabics Imrével! (A Képes Sport interjúja)
2013. január 16. írta: Tibi5000

Interjú Szabics Imrével! (A Képes Sport interjúja)

KS: Játszottál annak idején a Fradiban zárt kapus meccset?

SZI: Igen, egyszer a Győr ellen. Akkor kezdtem először, 17 éves voltam, és az első gólommal lett 1-1.

KS: Milyen élmény volt?

SZI: Nagy!

KS: Hát igen, az első gól..

SZI: Nem, az üres lelátók miatt.

KS: Halló!

SZI: Itt vagyok, jó a vonal! Valóban felejthetetlen élmény volt, elevenen él bennem mert annyira furcsa volt a hangulat.

KS: Azért egyszer elég volt?

SZI: El sem hittem, amikor olvastam a hírt, hogy a románokat zárt kapus meccsel fogadjuk. Csak este fogtam fel. Augusztusban volt az Izrael elleni meccs, azóta egy csomó mérkőzésünk volt, selejtező és barátságos is, erre fél évvel később egyszer csak előáll a FIFA. Érthetetlen, nem volt rá idejük hamarabb?

KS: Talán enyhítik a büntetést.

SZI: Aligha, most nagyon szigorúan veszik a rasszizmus elleni harcot, Sepp Blatter az Aranylabda-gálán is beszélt erről. Persze azért jó lenne.

KS: Melyik meccseden volt a legjobb hangulat?

SZI: A válogatottban a svédek ellen, és a Stuttgartal a Manchester United elleni mérkőzéseken. Glasgow-ban pedig a Rangers szurkolói miatt. Ha visszakerül a klub az első osztályba, tuti, hogy kimegyek egy Celtic elleni rangadóra. Azért a svédek elleni őrület volt a legjobb!

KS: Őszintén szólva nem tudom eldönteni hogy melyik volt a szebb, Rudolf Gergely szemet gyönyörködtetően lesimított gólpassza vagy a te befejezésed.

SZI: A kettő együtt volt tökéletes!

vad2istvan_belso_80.jpg

Szerző, a Képes Sport két riportere: Kovács Gergely és Barta Mihály.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr685022147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása